Se hvad siger vores kunder om os

Fantastisk service og hurtig respons!

Professionelt samarbejde og godt resultat.
I har altid nogle gode idéer og løsninger.
Når man har sådan et stort projekt, så er det dejligt med hurtig respons og fleksible arbejdstider. 90 elever at skulle holde styr på har været et kæmpe projekt, men med hjælp fra jer er det meget nemt og sikkert.

Victor Hilligsøe
Frijsenborg Efterskole

Super service

Vi har modtaget nogle rigtig fine blå bøger, som alle er meget tilfredse med! Tak for tålmodigheden og den super service der er, når man mangler hjælp. Vi er rigtig glade for resultatet

Emily
Risskov Skole

Mange tak for tålmodigheden

ÅHH jeg siger bare “Mange tak for tålmodigheden” vi er rigtig glade for de fineste bøger. og sindssyg hurtig levering, fra betaling. Jeg betalte tirsdag den 5 juni- 18 og modtog dem den 9 juni. Det kalder jeg sku god service! Mega hurtig svar på emails med alle de spørgsmål jeg nu lige havde!

De her blå bøger kan KLART ANBEFALES!!!

Laura Toftebæk
Præstø skole

Mange gange tusind tak

Mange gange tusind tak for de meget flotte blå bøger, de gjorde virkelig dimissionen endnu mere mindeværdig og hvor er det fantastisk at stå med 79 glade og grinende klassekammerater der ikke kan finde et eneste klagepunkt.

Den var sjov at læse, flot at se på og takket være jer, ikke svær både at få sat sammen og realiseret. Tusind tak for det gode samarbejde, især for den hurtige respons på alle spørgsmål samt jeres fleksibilitet når der opstod problemer.

Vi vil i hvert fald anbefale jer til både højre og venstre for resultatet var over alle forventninger
Jeg ville have sat et billede ind af alle de glade elever med deres nye bøger, men kunne ikke finde ud af at uploade det. Tusind tak for samarbejdet.

Michelle Lind Østrup
Teknisk Gymnasium Silkeborg

Flexible og hjælpsomme

Tusind tak for de meget flotte bøger. alle var helt vilde med dem!
Jeg vil takke jer for at have været så flexible og hjælpsomme som i har været. I gjorde det meget lettere end vi havde forestillet os.
Tak fra hele Venø Efterskole

Jonathan Willumsen
Venø Efterskole

Blåbog.info reddede os på stregen.

På Odsherreds efterskole havde vi indgået en aftale med en anden leverandør af årets blå bøger, men af forskellige grunde gik den aftale i vasken, og deadlinen var meget tæt på. Da vi ringede til Blåbog.info oplevede vi en stor i mødekommenhed og villighed til at hjælpe os godt i mål. Og resultatet blev rigtig godt og endda til en lavere pris end vores oprindelige leverandør.

Michael Bac
Odsherreds Efterskole

I er nemme at kommunikere med

Tak for super god service og nogle flotte bøger! 
Det har været rigtig let både at få bøgerne, som vi gerne ville have dem, og I er nemme at kommunikere med – det er blevet til 216 gode blå bøger til 3.g’erne og 4.g’erne på Marselisborg Gymnasium!

Emma Winterberg
Marselisborg Gymnasium

Meget tilfreds!

Jeg har været kunde for min klasse både i folkeskolen og nu i gymnasiet, og har været meget tilfreds med resultatet begge gange. Servicen er i top, og de sidder klar til at hjælpe nærmest 24/7! Produktionen gik også ganske hurtigt, så vi havde allerede bøgerne en uge efter, at vi havde tilsendt vores dokumenter!

Nanna Eibner
Aarhus Gymnasium