Handelsbetingelser

Juridisk firma

GrafiaTryk
Klostervej 21A
8960 Randers SØ

CVR: 28461100

Telefon: 27 11 70 70
Email: info@blaabog.info

Priser

Alle priser på BlaaBog.info webshop er angivet i danske kroner inkl. fragt.

Levering

Levering sker senest på den dato kunden har angivet ved afgivelse af ordren.

Levering sker enten et fragtfirma blaabog.info vælger, eller med udkørsel af blaabog.info selv.

Indenfor Danmarks grænser er fragten gratis for kunden
(Grønland og Færøerne, Tyskland må der påregnes fragt til gældende priser)

Betaling

Måden hvorpå betalingen foregår afhænger af om man bestiller som elev/forældre eller en skole (el. lign.).

Som skole (el. lign) tilbyder vi almindelig fakturabetaling eller EAN fakturabetaling. Betalingen foregår i disse tilfælde efter modtagelse af varen. Betalingsfristen på faktura er 10 dage med mindre andet er angivet.

Som elev eller forældre betales der forud. Der kan betales med følgende betalingskort: ViSA, Mastercard m. fl..

Fortrydelsesret

Den normale 14 dages fortrydelsesret bortfalder når du godkender ordren. BlaaBog.info producere udelukkende såkaldte custom varer: blå bøger lavet ud fra en unik fil. Derfor kan varen ikke returneres, idet denne vare ikke kan bruges igen, og er specielt lavet til den enkelte kunde.

Hvis man fortryder ordren, skal man som kunde uden unødig ophold, kontakte os på enten info@blaabog.info eller telefon 27 11 70 70. Ordren kan kun fortrydes hvis arbejdet med ordren endnu ikke er igangsat. Kunden er indforstået med ved afgivelse af ordren, at det er op til BlaaBog.info, at bestemme om en given ordre er igangsat produktion.

Garanti

BlaaBog.info giver 3 års garanti på vores bøger. Garantien forudsætter at bogen ikke har været udsat for forhold som en bog ikke forventes at kun holde til f.eks. vandskader, at man har revet i siderne/cover etc.. Garantien gælder den produktionsmæssige forarbejdning primært limning af sider og cover.

Klageret

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@blaabog.info.